Babylab voor Taalonderzoek

Stages

Het Babylab voor Taalonderzoek is geregeld op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s om mee te werken aan diverse onderzoeksprojecten binnen het lab.

Wat bieden wij?

Als stagiair(e) kom je binnen een kleinschalig, gezellig en internationaal team te werken. Je neemt deel aan labvergaderingen, doet veel ervaring op met testafname, onderhoudt het contact met ouders en krijgt een goede indruk over wat wetenschappelijk onderzoek in de praktijk inhoudt. Een stage bij het Babylab is bovendien een unieke manier om binnen een korte periode veel werkervaring op te doen met taalonderzoek bij kinderen. Bij het Babylab vinden voortdurend verschillende onderzoeken plaats, waardoor je ervaring op kunt doen met zeer diverse onderzoeksmethoden en leeftijdscategorieën. En dit allemaal op een supermooie locatie, middenin de binnenstad van Utrecht!

Eventueel is het ook mogelijk om tijdens je stage bij het Babylab je scriptie te schrijven.

Wie ben jij?

  • Een WO Bachelor- of Masterstudent bij één van de volgende (of vergelijkbare) opleidingen: Taalwetenschap/Taal- en Cultuurstudies/Liberal Arts and Sciences/University College/Psychologie
  • Je bent zeer gemotiveerd om meer ervaring op te doen binnen het wetenschappelijk taalonderzoek
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Eerdere werkervaring met kinderen is een pré

Let op! Onderzoek met kinderen vergt veel tijd en flexibiliteit, omdat je als onderzoeker erg afhankelijk bent van de (werk)roosters van ouders en de slaaptijden van kinderen. Om deze reden is flexibiliteit absoluut vereist bij onze stagiair(e)s.

Solliciteren?

Ben jij op zoek naar een interessante, leerzame en veelzijdige stageplek, hou je van het werken met kinderen en denk je een goede aanvulling te zijn op ons team? Stuur gelijk een mail naar Desiree Capel (d.j.h.capel@uu.nl), met hierin je CV en waarom je bij ons zou willen werken. Vermeld hierbij meteen om welke periode en om hoeveel uur per week het gaat. Wie weet zien we je binnenkort in het Babylab!